Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Добрий вечір.Я вийшла на роботу 30 січня 2019 після декретної відпустки.в декреті я була 4 роки.зараз у грудні хочу піти у відпустку,але мені відмовляють.Чи маю я право на відпустку?

Відповідно до п. 1, абз. 7 ст. 10 ЗУ "Про відпустки" "....Щорічна відпустка повною тривалістю до настання 6-місячного терміну безперервної роботи у перший рік роботи на данному підприємстві за бажанням працівника надаються: 1) жінкам- перед відпусткою у зв'язку з вагітністю та пологами або після неї....."

Згідно з п. 3 абз. 13 ст. 10 ЗУ "Про відпустку" "....Щорічні відпустки за бажанням працівника в зручний для нього час надаються: 3) жінкам перед відпусткою у зв'язку з вагітністю та пологами або після неї..."

Відповідно до абз. 3 ст. 11 ЗУ "Про відпустки" ".....Щорічна відпустка за ініціативою власника або уповноваженого ним органу, як виняток, може бути перенесена на інший період тільки за письмовою згодою працівника та за погодженням з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником) або іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом у разі, коли надання щорічної відпустки в раніше обумовлений період може несприятливо відбитися на нормальному ході роботи підприємства, та за умови, що частина відпустки тривалістю не менше 24 календарних днів буде використана в поточному робочому році."

Зв'язатися з юристом
Пітренайте Ребекка Броніславівна, місто Київ
Телефон:068 627 39 86
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]