Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

З моменту розставання пройшло півтора роки, весь цей час мій колишній мене переслідує. Спочатку були повідомлення принизливого характеру та погрози, неодноразово описані вікна , потім він створив сайт

Доброго вечора. Зараз для оскарження такої відповіді поліції вже пройшли строки. Якщо Ви вдруге подасте заяву до поліції і поліція нічого не зробить для Вас, то Ви можете подати скаргу на рішення прокурора, слідчого про відмову у визнанні потерпілим, або за наявності-на бездіяльність слідчого, що полягає в невідкритті кримінальної справи та невнесенні відповідних відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Подається вона до слідчого судді. Нормами статтей 303-307 Кримінального процесуального кодексу врегульовано порядок подання таких скарг. Скарги на рішення, дії чи бездіяльність слідчого чи прокурора, передбачені частиною першою статті 303 цього Кодексу, можуть бути подані особою протягом десяти днів з моменту прийняття рішення, вчинення дії або бездіяльності. Скарги на інші рішення, дії чи бездіяльність слідчого або прокурора не розглядаються під час досудового розслідування і можуть бути предметом розгляду під час підготовчого провадження у суді згідно з правилами статей 314-316 Кримінального процесуального Кодексу.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]