Стаття 119

31.07.2018

Уклав контракт у жовтні 2016р. Термін дії контракту: до закінчення особливого періоду. Весь цей час отримував середню заробітну плату від Залізниці, де працював до військової служби. Сьогодні мої командири пропонують мені укласти новий контракт відповідно до ст.26 п.5 закону України про *Військовий обов'язок* або звільнитися. Порадьте, як мені діяти, щоб зберегти посаду та середню заробітну плату на Залізниці? Дякую за відповідь. Вадим

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Вадим, срок действия контракта исходя из ситуации на Донбассе продолжается. В чем тут "фишка" связанная с заключением нового контракта - непонятно. Но то, что заключив новый контракт вы можете потерять среднюю зарплату, весьма может быть. Обратитесь к своим командирам, спросите с чем связано заключение нового контракта ? Чем их не устраивает действующий контракт ?

Доброго дня, Вадим. Ви не помилились? в п.5 ст.26 не йде мова про укладення контракту.

Військовослужбовці, звільнені зі строкової військової служби в запас або у відставку, забезпечуються відповідним обмундируванням за переліком, установленим Міністерством оборони України, проїзними документами до місця проживання, харчуванням на час перебування в дорозі, грошовою допомогою в розмірі, встановленому Кабінетом Міністрів України. Військовослужбовці строкової військової служби за їх бажанням можуть бути звільнені в запас у власному цивільному одязі.

Тому не зрозуміло чому Вам пропонують укласти новий контракт.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860