виконання рішення суду

рішенням суду на користь Д. з банку стягнуто .....грн.суми депозитного вкладу. рішення набрало законної чинності в 2016 році. В якості забезпечення позову суд наклав арешти на рахунки банку, на яких були розташовані суми депозиту Д. Крім того, виконавча служба на підставі ухвали суду про забезпечення позову також наклала арешти на рухоме і нерухоме майно банку. На теперішній час всі арешти чинні. Зараз банк знаходиться в стадії ліквідації і як зьясувалося арештовані на рахунках кошти Д. були перераховані на кореспондетські рахунки банку, іншими словами - зникли. Може лі Д.(позивачка) звернутися зараз до суду наприклад на пілдставі ст. 435 ЦПК с заявою про зміну способу та порядку виконання рішення, визнання права власності на майно (нерухомість або рухоме майно) банку, яке було арештоване виконавчою службою по ухвалі суду (забезпечення позову) ? Як розуміти висновки ВСУ в справі №6-1829цс від 25.11.2015 року в данному випадку? чи буде це забороною самостійного вирішення судом способу захисту?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Добрий день, Тетяна. На мій погляд у Вас дуже змістовне питання, для вивчення якого необхідний час. Тому це може бути платна консультація.

Зв'язатися з юристом
Шаповалова Наталья Викторовна, місто Дніпро
Телефон:0956555908
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультації від 100,00 грн. (залежно від складності і обсягу роботи).
Вартість складання позовних заяв, скарг, клопотань, та інших процесуальних документів, а також договорів обговорюється окремо в кожному випадку.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]