Щодо працевлаштування випускника технікуму

16.05.2018

Доброго дня!

Цьогоріч мій син закінчує навчання в технікумі. Навчання було 4 роки на денній формі навчання. Вже пройшов переддипломну практику на підприємстві. Диплом має отримати наприкінці червня. Плануємо далі вступати на повну вищу освіту до університету. Тепер вони (дирекція технікуму) вимагають довідку про працевлаштування, наполягають на наданні підтвердних документів про прийом на роботу, мотивуючи тим, що у разі непринесення таких документів, ми будемо відшкодовувати вартість навчання у розмірі 5000 грн. за кожен рік навчання. Чи правомірно це? Як вмотивовано відмовитись від надання таких дркументів і як це обгрунтувати?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Добрий день. Наталія, перше питання: Ви на бюджетній формі навчання? та друге питання: Ви укладали з керівництвом технікуму якісь угоди? Тобто, якщо був письмовий договір, то у ньому має бути певне застереження відносно відшкодування вартості навчання. До того ж законодавством це не передбачено. Якщо Ви бажаете отримати більш детальну консультацію та з посиланням на нормативно-правові акти, то я можу її надати, проте це буде платна послуга.

Зв'язатися з юристом
Шаповалова Наталья Викторовна, місто Дніпро
Телефон:0956555908
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультації від 100,00 грн. (залежно від складності і обсягу роботи).
Вартість складання позовних заяв, скарг, клопотань, та інших процесуальних документів, а також договорів обговорюється окремо в кожному випадку.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860