борг алименти

Добрий день, така ситуація: справу про стягнення аліментів на мою дитину перевели з однієї виконавчої(з боргом близько 44 тис) в іншу і ця інша виконавча внесла колишнього чоловіка в реєстр боржників. Він планує їхати за кордон і просить мене забрати цей конверт з боргом, що прийшов з попередньої виконавчої, щоб його випустили на роботу , і він буде пересилати переводи, щоб цей борг все-таки вернути. Якщо не здійснить обіцянку, я конверт з боргом зможу в будь-який момент занести назад у ДВС. Ми приїжали разом у виконавчу на прийом, працівники кажуть, що так можна зробити, але я підозрюю їх у зговорі, так як мама кольшнього і начальник ДВС друзі. Борг хочу навпаки стягнути і нічого забирати з ДВС не буду, але просто цікавить може дійсно таке існує, що спочатку забираєш сама конверт з боргом, а потім можна назад занести на стягнення, чи вже треба на начальника ДВС подавати заяву в прокуратуру з підозрою у корупції?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Найкраща відповідь

Подозрение думаю подавать бесполезно, нет доеазательств, заберете, принесете, а он за это время уедет и ищи ветра в поле. Пусть долг вернет, не идите на поводу. Плюс рекомендую взыскать в судебном порядке еще и пеню за просрочку. Звоните, окажу помощь

Зв'язатися з юристом
Черныш Ксения Владимировна, місто Дніпро
Телефон: 0959153942
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультация (В личных сообщениях в том числе) - 100 грн. (без ограничения времени), составление документов - цена договорная.
Мой сайт - http://uristdnepr.com.ua/
https://www.facebook.com/juristonlinednepr
Буду признательна за благодарность за полученные ответы - карточка Приват банк 5168 7426 0257 4083



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]