Грошова допомомога

25.04.2018

Скажіть чи передбачена нині грошова допомога для військовослужбовця за одержання травми при виконанні ним своїх обовязків, внаслідок якої я одержав довідку про часткову втрату працездатності. На що можна розраховувати у такому випадку? Якщо так, то що потрібно, які документи?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Найкраща відповідь

Олексій, у разі часткової втрати працездатності (без встановлення інвалідності) військовослужбовцем, яка виникла внаслідок одержання ним травми під час служби, він має право на одержання одноразової грошової допомоги у розмірі суми, кратної 70 прожитковим мінімумам, встановлених на 1 січня для працездатних осіб у відсотковому відношенні, залежно від відсотка втрати працездатності.

Документи, необхідні для її призначення:

заява, копії паспорта, ідентиф. коду, довідки від командира в/ч про обставини і причини її одержання, відповідної медичної довідки,висновку лікаря, довідки МСЕК про встановлення відсотку втрати працездатності, банківські реквізити.

Документи слід подати до Вашої в/ч, яка направить їх далі за належністю. У разі потреби можу скласти заяву, звертайтесь.

Зв'язатися з юристом
Клеменко Катерина Вікторівна
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультации общего характера - бесплатно.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860