Звільнення

Мене сьогодні звільнили з ЗСУ (закінчення контракту із переслугой 24 цілих місяць). Але рапорт на виплату мені компенсацію за речове майно було здано після обіду. Тепер мені кажуть що нічого не отримаю... а і в мене на руках обхідний лист залишився . Тепер питання : вони мали право звільнити мене з лав ЗСУ якщо я не пройшов обхідний , і я ще не здав майно !! І чи мають вони право відмовити мені з виплатою за речове майно .. дякую

Ваш коментар *

Відповіді юристів

За невидане речове майно потрібно піднімати питання при звільненні а не після. В інакшому випадку це довга судова тяганина з невідомим результатом. При тому в МОУ є наказ, що тим хто звільнився ніхто нічого компенсувати не повинен, а тому ніхто за невидане майно відповідальності нести не буде.
Рапорт треба писати в двух екземлярах або робити ксерокопію і особисто нести і реєструвати. На другому екземплярі(копії) при цьому ставиться штамп/відмітка/розписка персони яка у вас його прийняла з вхідним номером.

Саме тоді Ви з впевненістю можете казати що написали рапорт.

Як би Ви мали речовий атестат на руках а не обхідний, діло мало би кращий вигляд. Тому я би не рекомендував ввязуватися в судову тяганину, у Вас занадто мало доказів для надії на рішення в Вашу користь.

Зв'язатися з юристом
Петруня Богдан Володимирович, місто Генічеськ
Телефон:+380678389044
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]