Робота за дипломом.....

06.09.2017

доброго дня.якщо Я молодший специалист комерцыи.но переучуюсь на дошкольное ужэ на 6курсе.имею ли я право роботать воспитателем ?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Добрий день! Відповідно до частини першої статті 30 Закону України «Про дошкільну освіту» педагогічний працівник дошкільного навчального закладу - особа з високими моральними якостями, яка має відповідну вищу педагогічну освіту, забезпечує результативність та якість роботи, а також фізичний і психічний стан якої дозволяє виконувати професійні обов'язки.

Ви навчаєтесь на 6-му курсі, якщо у Вас є диплом бакалавра освіти, і одночасно Ви відповідаєте критеріям: наявність високих моральних якостей, фізичний і психічний стан якої дозволяє виконувати професійні обов'язки – Ви маєте право на посаду педагогічного працівника дошкільного навчального закладу.

Якщо ж Ви на сьогоднішній день не маєте відповідного підтвердження (диплом бакалавра, магістра, спеціаліста) про наявність вищої педагогічної освіти, Ви не можете бути педагогічним працівником дошкільного навчального закладу через невідповідності критерію: освіта.

З повагою!

Зв'язатися з юристом
Ільїн Ярослав Сергійович, місто Харків
Телефон:095-583-36-05
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]