Очередное присвоение ранга госслужащим

Здравствуйте. Я работаю в выплатном центре областного пенсионного фонда, который включает в себя 4 операционных отдела. Стаж госслужащего - 16 лет. Должность - главный специалист по контролю за выплатой пенсий. В 2016 году по производственной необходимости была переведена из 3-го операционного отдела в 1-ый операционный отдел. Должность осталась прежняя, обязанности- те же. Но мне было отказано в повышении ранга с оплатой в 300 грн. Разъясните, пожалуйста, правомерность, я считаю, такого несправедливого решения.Почему несправедливого? Потому что я перешла из отдела в отдел не по собственному желанию. И людям, которые работали на одном и том же месте и имеют гораздо меньший стаж, получается, будет платиться надбавка за ранг на 100 грн. больше. И так будет всегда. Им будет повышаться ранг, а я буду, как говориться, опаздывать.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня.

У Вашій ситуації відбулося звичайне переміщення працівника, Вас перевели на ішну посаду, за якою закріпленний посадовий оклад.

Згідно ч, 1 та ч. 2 ст. 32 КЗПП: Переведення на іншу роботу на тому ж підприємстві, в установі, організації, а також переведення на роботу на інше підприємство, в установу, організацію або в іншу місцевість, хоча б разом з підприємством, установою, організацією, допускається тільки за згодою працівника, за винятком випадків, передбачених у статті 33 цього Кодексу та в інших випадках, передбачених законодавством.

Не вважається переведенням на іншу роботу і не потребує згоди працівника переміщення його на тому ж підприємстві, в установі, організації на інше робоче місце, в інший структурний підрозділ у тій же місцевості, доручення роботи на іншому механізмі або агрегаті у межах спеціальності, кваліфікації чи посади, обумовленоїтрудовим договором. Власник або уповноважений ним орган не має права переміщати працівника на роботу, протипоказану йому за станом здоров'я.

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]