Звільнення від проходження воєної служби

05.08.2017

Доброго деня. Я інвалід війни 3 - групи отримав під час проходження срочної служби в армії. Мій син отримав повістку, є у нього проблеми зі здоров'ям також ми віруючі я священослужитель, Хотілося уникнуть всієї цеї біготні. І саме питання: я випадково знайшов в статті 18 таку фразу "батько або мати, рідний (повнорідний, неповнорідний) брат або сестра яких загинули, померли або стали інвалідами під час проходження військової служби або зборів військовозобов'язаних. Призовники, які мають право на звільнення від призову на цій підставі, можуть його не використовувати;" З цієї фрази я розумію що моя інвалідність може бути підставою для звільнення від служби мого сина але так написано якось не дуже зрозуміло. Якщо Ваша ласка Ви могли б мені пояснити чи це дійсно є підставою до звільнення і з чого потрібно починати. Дуже вам дякую.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго вечора, Станіслав. Так, якщо ви отримали інвалідність під час строкової служби, то син має право на відстрочку. Почати треба з того, що необхідно підтвердити право на відстрочку у воєнкоматі. Потрібно подати ваше посвідення про інвалідність, можливо ще якійсь документи, про це вже Вам потрібно питати у воєнкоматі,

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (096)-109-76-08
не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 2
Телефон: +38 (098) 414-65-40