порушення прав на власність , на здоров"я та відпочинок

Добрий день ! Порушено права на власність, право на відпочинок та здоров"я . Ніякої реакції на мої звернення як до місцевої влади , як до месцевої прокуратури - нема . На додаток працівниками поліції та особами які порушують мої права - здійснюється психологічний тиск та приниження . Не бачу ніякого сенсу втрачати час та здоров"я на тяганину з системою - вважаю єдиним рішенням це суд проти самої системи , проти держави . Чи маю я на це право і які наслідки очікують мене ? З повагою , громадянин цієї держави .

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Стосовно «суду проти системи і держави»-обережно, щоб Вас часом ті правопорушники тощо незаконно не обвинуватили у замаху на злочин, передбачений ст. 109 кримінального кодексу-дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу. Якщо із правопорушниками-злочинні поліцейські, то це небезпечно.

Для забезпечення Вашої особистої недоторканості-уникайте самотності, будьте з близькими завжди на телефонному зв’язку, домовтесь з ними, щоб вони допомагали Вам захиститись від злочинців, викликали законослухняних працівників поліції (попередньо правомірно узгодивши з ними ці можливі дії-тільки так можливо це зробити), додатково-законослухняних працівників охоронної справи тощо. Щоби покарати правопорушників, які учиняли проступки щодо Вас-обережно, не надокучаючи іншим працівникам судово-правоохоронних органів-знайдіть законослухняних осіб з працівників поліції, охоронної справи, ще-юристів, які працюють по судах та ін., домовтесь з ними про відповідне покарання порушників стосовно Вас, коли це можна-добре оплатіть їх послуги та здійсніть покарання цих злочинців (щодо оплати праці поліції-злочинець відшкодовує судово-правоохоронним органам витрати на кримінальне провадження). При цьому-якщо з ними були якісь спори-їх треба законно вирішити. Для подолання цієї злочинності ще потрібно нейтралізувати активних учасників цієї злочинної групи, подолати випадки опору правоохоронним органам та суспільству, демонтувати інші загрозливі прояви їх злочинності та здійснити інші потрібні заходи впливу на цих порушників, щоб перетворити їх на більш-менш безпечних.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]