безвідповідальність поліціі

29.07.2017

Добрий день.Сьогодня отримав постанову від поліціі ніби то я порушував тишу і на мене накладений штраф 255грн.Насправді мене за тіею адресою взагалі ніколи не було.Як встановлювали особу не зрозуміло.Постанову отримав поштою сьогодня а складена вона була 1.5місяця тоиу...

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Цю постанову, можливо, видала не поліція, а правопорушники типу злочинних колекторів. Таке діяння передбачено в кримінальному кодексі як службове підроблення, щодо нього-є дві статті: загальна 366-та (таке підроблення, вчинене будь-якою людиною) та спеціальна (те ж, учинене службовою особою). Також-тут доречні стаття 365 «Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу» та ряд статтей в розділі ККУ «Злочини проти правосуддя». Якщо ж це діяння за масштабами є адміністративним проступком-то має застосовуватись кодекс про адмінправопорушення.

Зверніться до законослухняних на вигляд працівників правоохоронних органів для убезпечення Вас від подальших можливих порушень цих правопорушників. Останнє-зробіть якомога швидше, ще-законно посприяйте, щоби були прийняті якісь міри щодо цих порушників. В даному випадку можна провести експертизу документа, ще-дактилоскопічну експертизу, в результаті їх, значно можливо, встановлять особу цих правопорушників. Також-на пошті, звідки Ви отримали цей документ, можна-з працівниками правоохоронних органів чи наголосивши на тому, що вони працюють над цим питанням-взнати, звідки він прийшов. Якщо ж це зробили насправді поліцейські і це-насправді неправомірно-можете написати ще скаргу на їх дії до прокуратури, вона розглядає такі скарги, ще-до їх вищестоящого начальника, на вигляд-законослухняного та спробуйте домогтись в нього, щоб він зайнявся прийняттям відповідних мір щодо порушників. Якщо ситуація серйозна-попросіть своїх близьких, щоб вони допомагали Вам захиститись від тих правопорушників, якщо вони, можливо, прийдуть робити напад на Вас та інші проступки, та викликали законослухняних працівників правоохоронних органів, які б стали на Ваш захист (ними можуть бути аналогічні працівники, з якими Ви маєте вже домовились про надання захисту), будьте з рідними на мобільному зв’язку.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]