складання повноваження

Підскажіть, де і в якому законі та статті прописано, про те, що коли обєднується нова ОТГ, то повноваження сільських депутатів по цих селах складаються автоматично?!

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Олено, дане питання врегульоване Законом України "Про добровільне об’єднання територіальних громад "

Зокрема, ч. 7 ст. 7 визначено, що: "У разі прийняття сільськими, селищними, міськими радами рішень про добровільне об’єднання територіальних громад, а також у разі підтримки добровільного об’єднання територіальних громад на місцевому референдумі сільський, селищний, міський голова територіальної громади, в якій ініційовано питання про добровільне об’єднання територіальних громад, звертається до Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласної державної адміністрації з пропозицією звернутися до Центральної виборчої комісії для прийняття нею рішення про призначення перших виборів депутатів сільської, селищної, міської ради та відповідного сільського, селищного, міського голови в установленому законом порядку".

ч. 8. ст. 7: "Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласна державна адміністрація протягом 10 робочих днів з дня отримання рішень про добровільне об’єднання територіальних громад у разі їх відповідності висновку, передбаченому частиною четвертою цієї статті, звертається до Центральної виборчої комісії для прийняття нею рішення про призначення перших виборів депутатів сільської, селищної, міської ради та відповідного сільського, селищного, міського голови в установленому законом порядку."

Зв'язатися з юристом
Олександра , місто Одеса
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Юридична консультація від 100 грн, складання позовних заяв, скарг та інших процесуальних документів - від 200 грн.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]
Телефон: 0637323860