неправомірне звільнення

09.06.2017

7 червня визвавши в свій кабінет керівник вимагав здати кошти на рекламу закладу,при моїй відмові став мене принижувати,чим довів до нервового зриву.Була змушена піти з території закладу прийняти ліки.Наступного дня прийшла на роботу і приступила до своїх обов"язків.За 15 хвилин до закінчення роботи прийшла інспектор відділу кадрів і ознайомила мене з наказом про звільнення за прогул.Наказ був НЕ ПІДПИСАНИЙ деректором і без дати.Поідомила,що без мого пояснення був зложений і підписаний комісією акт про мою відсутність на робочому місці.9 червня мене звільнили по статті.Чи були правомірні дії керівника і чи можуть мене возобновить на роботі ?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня, Людмила. Так, таке звільнення є неправомірним. Щоб звільнити Вас за прогул потрібно було затребувати від Вас пояснювальну записку, а сам наказ про звільнення теж повинен обов"язкового містити дату і підпис директора. Ще б хотілось б уточнити, а в який час Ви пішли з території закладу, скільки були відсутні на роботі?Чи підписували Ви наказ про звільнення?

В любому випадку звільнення незаконне, і є всі шанси в тому, що Вас поновлять на роботі. Можу допомогти в написанні позову до суду.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (096)-109-76-08
не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 2
Телефон: +38 (098) 414-65-40