вилучення кастету в автомобілі

кастет вилучено в автомобілі, зберігався у багажнику, чи буде склад злоичну ?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

263. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами

1. Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу -

караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

2. Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу -

караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Зв'язатися з юристом
Наталія Олександрівна, місто Київ
Телефон:0682221714
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультації письмово та по-телефону від 50 гривень

За ст. 263 кримінального кодексу, носіння, виготовлення, ремонт або збут кастетів без передбаченого законом дозволу-карається відносно суворими санкціями. Найчастіше-поліція в аналогічних випадках вилучає кастет, на особу покладаються обов’язки сплатити штраф як кримінальне покарання та процесуальні витрати.

Наказ МВС «Про затвердження Інструкції про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної, холодної і охолощеної зброї…» від 7.10.1998-регулює видачу дозволів на носіння холодної зброї, такий дозвіл мав у Вас бути.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860