Неадекватна скарга клієнта

Доброго дня!

На торговій точці клієнт намагався вживати товар, не розрахувавшись за нього. На зауваження продавця почав висувати неадекватні вимоги щодо обслуговування. Після ввічливої відмови працівника написав скаргу до книги відгуків, де описав поведінку продавця, як таку, що принижує його гідність з вживанням виразів " неадекватна", "п'яна жінка", т.п. Роботодавець провів розслідування (є камера спостереження) і приводу для зауваження працівникові не знайшов. Як він повинен відреагувати на запис у книзі скарг?

Дякую!

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго вечора. Тетяна. Порядок внесення записів в книгу скарг і пропозицій регламентується Інструкцією про Книгу відгуків і пропозицій на підприємствах роздрібної торгівлі та у закладах ресторанного господарства N 349 від 24.06.96.

6. Працівник підприємства роздрібної торгівлі (закладу ресторанного господарства), дії якого викликали нарікання, повинен не пізніше наступного дня повідомити про це керівника підприємства або його заступника та надати письмове пояснення з приводу його виникнення. Керівник підприємства роздрібної торгівлі (закладу

ресторанного господарства)лі (закладу ресторанного господарства) або його заступник зобов'язаний в тижневий термін розглянути запис, що внесений до Книги відгуків і пропозицій, розібратися по суті питання та вжити необхідних заходів до усунення недоліків і порушень в роботі підприємства або до реалізації висловлених пропозицій. Керівник підприємства або його заступник за результатами розгляду заяви повинен подати у Книзі відгуків і пропозицій на зворотньому боці заяви споживача інформацію про заходи, яких вжито, та у тижневий термін, в обов'язковому порядку, надіслати письмову відповідь заявнику за вказаною ним адресою. Копії листів, якими дана відповідь споживачам, зберігаються у

керівника підприємства або його заступника протягом року.

Отже, керівник повинен написати відповідь на скаргу на зворотньому боці заяви клієнта. Вказати, які заходи були вжиті: проведення розслідування і вказати, що порушень з боку продавця не виявлено.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]