державна реєстрація змін установчих документів

У ст 4 Закону Про господарські товариства внесено доповнення про відомості установчих документів, а саме " порядок підписання установчих документів" (від 06.10.2016 року) що саме необхідно зазначати у цьому пункті

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня, Олена. В ч.2 ст.73 ЗУ "Про господарські товариства" (від 06.10.2016 року) вказано про те, які відомості повинні бути внесені до установчий документів товариства. Порядок підписання установчих документів може відрізнятись, дивлячись про який вид товариства йде мова. Тому уточніть, про порядок підписання якого товариства йде мова.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.

Добрий день!

Реєстраторы хочуть бачити таке:

ПОРЯДОК ПІДПИСАННЯ УСТАНОВЧИХ ДОКУМЕНТІВ 1.1. Статут викладається у письмовій формі, прошивається, пронумеровується та підписується учасниками, уповноваженими ними особами або головою та секретарем загальних зборів (у разі прийняття такого рішення загальними зборами).Справжність підписів на Статуті нотаріально засвідчується, крім випадків, передбачених законом . 1.2. Рішення Загальних зборів учасників, що подається для державної реєстрації змін до відомостей про Товариство, що містяться в Єдиному державному реєстрі та державної реєстрації Статуту, викладається у письмовій формі, прошивається, пронумеровується та підписується учасниками, уповноваженими ними особами або головою та секретарем загальних зборів (у разі прийняття такого рішення загальними зборами).Справжність підписів на такому рішенні нотаріально засвідчується, крім випадків, передбачених законом.
Зв'язатися з юристом
Марина, місто Київ
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: [email protected]
У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860