де справедливість!!!

11.03.2017

Доброго дня!!! в Листопаді був складиний на мене протокол по ст. 130 ак , наркотичне сп"яніння. .

Як зазвичай зупинили, очі їм мої не подобаються, на лікарню їхать. ТЕ ЩО МЕДИКИ З ІНСПЕКТОРАМИ ДАЇ в змові БУЛО ВИДНО ЗРАЗУ.

Медсестра тільки заповнила тест, зразу бере його, і як би не взначай все виливая із теста на стіл, а лікар бігом давай писать , наркотичне сп"яніння, не дивлячись на мене він ще до того як проводився тест на пів сторінки написав ознаки сп"яніння. Інспектора цілеспрямовано затягують час , щоб не було часу перездати в іншому місці.

Понаписували скарги, домоглася проведення лабораторніх досліджень. Але медики не поспішали повідомити мене про результати лабораторних досліджень. Скаргу в лікарню було подано 1 грудня, потім виявиллось , що результати лабораторних досліджень теж були вже 1 грудня відомі, де ПАР не виявлено!!

22 грудня суд, відповіді лікарня так і не дала , Суд відправляє документи назад в даї на усуненння недоліків, бо висновок складено на формі документа 2009 року а не 2015.

23 грудня я уже наполегливо починаю в лікарні вимагати результати лабораторних досліджень , та відповіді на скаргу. Отримую результати лабораторних вміст НАРКОТИКІВ НЕ виявленно.

З"якою ціллю вони тримали результати, щоб прикрить свою вину? Писав скарги на даї, та в Київ, в протоколі свідки мед працівники, адрес зупинки якого в місці навідь не має,

Справу в суді закрили по ст 247 ч1 АК.

Відповідь з лікарні, що якби то мені було видано необгрунтований висновок, та наказом висновок відмінили. та що направлення на мед. огляд інспекторами було видано з порушеннями. А тоді ж на основі чого, лікар проводив мед огляд!!?? Із душевних поривів???

З даї відповідь,інспектора не вині. А хто винен?

що ні за що не прощо трезву людину відправили на мед огляд , обвінили в наркотичном сп"янінні , скільки сил , часу , здоров"я, та коштів потрачено, а ніхто не винен!!!! Писать скарги результату нуль.

Будь ласка підскажіть , може ще можливі якість способи домогтись покарання винних.

Написати в прокуратуру , щоб встановили хто винен медики чі інспектора даї? так прокуратура може відповісти, що не ведуть контроль за діяльністю даї та лікарні? Що робити , цеж не справедливо, якщо був трезвий і не зміг доказати, що тебе просто підставили , то штраф і прощай посвідчення водія.

А якщо по 247 ак довів свою не винуватісь, те що наркотичного сп"яніння не було, то ніхто не винен?!! що можливо вдіяти в такій сиуації , щоб хача б домогтись для них дисциплінарної відповідальності.

Ваш коментар *


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]