Одноразова грошова допомога

Невиплата одноразової грошової допомоги.

травму отримав 3.11.2015р.а ЗУ про Поліцію прийнятий через три дні, тобто травма в міліції а звільнився по стану здоровя з поліції. На даний час не виплатили огд так як спираються на те, травма була в ОВС а в ст. 97 ЗУ про поліцію написано що виплата відбувається ( під час виконання ним службових обов’язків, пов’язаних із виконанням повноважень та основних завдань поліції)

Хоч до наказу №4 ПОРЯДОК ТА УМОВИ

виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті) чи втрати працездатності поліцейського внесено зміни " (4) пов’язаного з проходженням служби в органах внутрішніх справ - обставина, яка виникла внаслідок отриманого поліцейським захворювання або поранення (контузії, травми або каліцтва) під час проходження служби в органах внутрішніх справ.)"

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Закон, як правило, зворотної сили не має, тобто не поширюється на правовідносини, які виникли до його видання. До конкретного факту чи випадку необхідно застосовувати закон, який діяв у момент, коли трапився цей випадок або мав місце даний факт.

тобто до події, факту застосовується той закон або інший нормативно-правовий акт, під час дії якого вони настали або мали місце.

Зв'язатися з юристом
Сергій, місто Київ
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (попередні) здійснюються безоплатно.

(З огляду на те, що адміністрація сайту рекомедує - консультації у приватній переписці здійснювати на платній основі, прошу: питання у приватній переписці задавати тільки, якощо маєте намір здійснити оплату. Розмір оплати визначайте самостійно)

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів, представництво - ціна договірна.

Доброго вечора, Іван Віталійович. Так, згодна з колегою, дійсно закон звороної сили немає. Крім того, згідно Прикінцевих положень ЗУ "Про Національну поліцію" зазначено, що право на отримання одноразової грошової допомоги, інших виплат, передбачених Законом України "Про міліцію", зберігається і здійснюється в порядку, що діяв до набрання чинності Законом України "Про Національну поліцію".

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860