Штрафи за порушення КУпАП

Чи підпадають під ст. 77-1 випалювання рослинності або її залишків та опалого листя на присадибній ділянці?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Загалом ні, адже за диспозицією статті мова йде не про спалювання, а про випалювання певної земельної площини – луки, пасовища, степу, ділянки з водно-болотною та іншою природною рослинністю, землі сільськогосподарського призначення, смуги відводу автомобільних доріг і залізниць, парки, інших зелених насаджень та газонів. Проте, якщо локалізація вогнища поглине більші площі і розповсюдиться, що призведе до пожежі - цілком так, однак для більш точної відповіді краще знати всі обставини справи.

Зв'язатися з юристом
Яцюк наталія, місто Київ
Телефон:+38 (098) 414-65-40
E-mail:[email protected]

Доброго вечора. В статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення згадано землі сільськогосподарського призначення. Частина присадибної ділянки може відноситись до земель сільськогосподарського призначення.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]