Стосовно ст. 410 ч. 3 ККУ

19.05.2021

Доброго ранку! Я військово службовець діючий, і на мене ДБР проводить слідчі дії і інкрименують справу по статті ст. 410 ч. 3 ККУ. Про підозру мені ще не оголосили! Суть справи:

я з свого відділу виніс робочий компютер (системний блок та монітор) за заклав його під заставу до ломбарду на 10 днів (дуже потрібні були кошти) після чого я його викупип щоб повернути до військової частини, але після його отримання був затриманий службою ВКР та ДБР. Отже с цього питання:

1. чи повністтю співпадає цей вчинок під таку сувору статтю в мене був намір його повернути і я це навіть предприняв, але не вдало?

2. компютер - належить до іншого військового майна та входить тлумачення?? - Військове майно взагалі - це державне майно, закріплене за військовими частинами, закладами, установами та організаціями. До військового майна належать будинки, споруди, передавальні пристрої, всі види озброєння, бойова та інша техніка, боєприпаси, пально-мастильні матеріали, продовольство, технічне, аеродромне, шкіперське, речове, культурно-просвітницьке, медичне, ветеринарне, побутове, хімічне, інженерне майно, майно зв'язку тощо.

3. Чи можно (є шанс) цю статтю перекволіфікувати і що мені робити?

Дюкую за увагу!.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Сушити сухарі.

Мені здається що так вчинити може лише нарко- або ігро-залежний. Коли навіть пару тисяч не позичають друзі/родичі/колеги.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860