Купив квартиру та авто

23.04.2021
Розділ: Алименты

Доброго дня підкажіть будь ласка У 2014 подала на аліменти на дитину, де чоловік найняв адвоката щоб не сплачувати, але не зміг і надали довідку що він допомогає мамі і дали найменше аліменти 1/4 На сьогодні платить аліменти 25% але купив квартиру авто дороге працює неофіційно можу надати докази чи можу подати ще раз на збільшення аліментів? І що потрібно для цього? І коли продав старе авто, не платив аліменти з доходу як доказати?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня, Наталія.

Аліменти більше 1/4 від доходу платника на одну дитину суд не призначить, альтернатива лише змінити спосіб стягнення аліментів на фіксований розмір у твердій грошовій сумі.

Факт придбання та продажу майна можна довести, отримавши інформаційні довідки з Державних реєстрів (Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, з Центру МВС), документи можна витребувати у судовому порядку.

Якщо платник аліментів офіційно не працює, тоді треба наполягати, щоб державний виконавець рахував розмір аліментів 1/4 від статистичних даних про розмір середньої заробітної плати, якщо не можна встановити всі його доходи.

Зв'язатися з юристом
Юношева Любовь Юрьевна, місто Харків
Телефон:+380952114823
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість юридичних послуг завжди визначається індивідуально по кожній справі / ситуації / проблемі для кожного клієнта і залежить від обсягу та складності роботи, яку потрібно виконати, кількості часу, необхідного для її виконання.
Консультація від 500 грн.
Позовна заява від 2000 грн.
Заяви, клопотання, претензії, запити від 1500 грн.
Представництво інтересів в суді від 2000 грн.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860