плата за непрацюючий телефон

доброго дня скажі

ть що робити якщо стаціонарний телефон не працює,заявка подана а абонплату нараховують?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня.

Стаціонарний телефон можна відкучити на завжди чи скористатися так званою паюзою. Для цого абоненту потрібно звернутися до "Укртелеком" у зручний спосіб. Дана заявка реєструється і береться в роботу. При цому абонент не повинен мати заборгованості за спожиті послуги. Відключення послуг відбувається послуг відбувається з першого числа наступного місяця. Дана послуга є безкоштовною.

Зв'язатися з юристом
Мироненко Вікторія Валеріївна, місто Вінниця
Телефон:+38 (097) 410 44 00
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультація від 250 грн.
Вдячність приймається на карту ПриватБанку
4149 6090 0039 5758

Доброго ранку. Якщо Ви скористались послугою тимчасового відключення послуг телефонії, а абонплату продовжують нараховувати, то зверніться в телефонному порядку до підприємства з надання послуг стаціонарного телефонного зв'язку. Ви можете звернутись на телефонний номер для таких цілей. Відповідний номер телефону Ви можете знайти на сайті підприємства з надання послуг стаціонарного телефонного зв'язку. У випадку, якщо після подання Вами заявки підприємство погодилось призупинити надання Вам послуг телефонного зв'язку, абонплата не має стягуватись.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860