Коллекторская компания Талион+ надоедает звонками

Добрый день. Вопрос следующего характера постоянно звонит Талион+ и шлет СМС всем родственникам о долге моей дочери якобы она брала кредит в Манивео но это не правда. какие должны быть мои законные действия что бы доказать им обратное! куда обратиться. Спасибо.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго ранку. У зв'язку з вимаганням у Вашої дочки вона може звернутись до поліції із заявою. У зв'язку з поширенням завідомо неправдивих негативних відомостей про особу вона має право звернутись до суду з позовом про захист честі та гідності. Перед поданням позову потрібно спробувати досудове врегулювання спору: звернутись до винного з проханням припинити протиправні дії та відшкодувати завдану шкоду, пригрозивши зверненням до суду.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.

Доброго дня! Потрібно написати досудову вимогу компанії про припинення дій, а також звернутися з заявою до поліції.

Зв'язатися з юристом
Малик Олександр Володимирович, місто Вінниця
Телефон:+38 (096)-109-76-08
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультація від 300 грн.
Вдячність приймається на карту ПриватБанку
5457 0822 2444 4039 або на картку Mоnobank 5375 4141 2160 3210

Насколько законно этот Талион+ "работает" ? Имеет ли он право рассылать смс 3 лицам 5 лицам. такая ситуация пишет мне знакомая которую я уже как 3 года не видел ей присылают постоянно СМС с информацией о долге моей дочери??? что делать?



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860