пілдключення до електромережі поза приладом обліку

Якщо сусід незаконно підключився до мережі вашої квартири поза своїм приладом обліку щоб

перекласти на ваш прилад обліку своє використання електроенергії не торкаючись при цьому

приладів обдіку обліку які знаходяться в коридорі на порерсі поверсі багатоквартирного дому як можна це зафіксувати хто повинен провести перевірку для встановлення ваших збитківі. При

цьому показники вашого лічильника і перенапруга мережі в Вашій кваритирі (в моїй квартирі в три чи чотири раза перевищує показники лічильника вісіх прилеглих квартир ( особових лічильників на поверсі) а заміна лічильників відбулася перед новим роком.Саме після заміни з явилась така значна розбіжнчсть між показниками моєї квартири та інших квартир що знаходяться поряд. А витрати електроенергії в моїй квартирі навпаки не збільшились а зменшились. Як і кому подати заяву посилаючись на особисті збитки спричинені підключенням до мережі моєї квартири "в будь який спосіб"

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня! Викликайте представників обленерго.

Зв'язатися з юристом
Малик Олександр Володимирович, місто Вінниця
Телефон:+38 (096)-109-76-08
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультація від 300 грн.
Вдячність приймається на карту ПриватБанку
5457 0822 2444 4039 або на картку Mоnobank 5375 4141 2160 3210

Доброго ранку. Дії сусіда можна кваліфікувати за статтею 103-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Цією статтею передбачено самовільне використання з корисливою метою електричної, теплової енергії, гарячої чи питної води без приладів обліку, результати вимірювання яких використовуються для здійснення комерційних розрахунків (якщо використання приладів обліку обов’язкове), або внаслідок умисного пошкодження приладів обліку чи у будь-який інший спосіб ..., що не завдало значної шкоди.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860