Хуліганські дії

26.02.2021

Доброго дня. Моя мама проживає у селі. Сусіди постійно моїй мамі пошкоджують майно, понищили огорожу, браму, пізніше браму і хвіртку зняли, понищили зелені насадження на подвір'ї. Під час вчинення хуліганських дій було виклик поліції, які фіксували порушення. Кожного разу приходить лист з відповіддю, що це не є хуліганство і вони нічого не будуть робити, оскільки це не є в громадському місці. Невже немає ніякого закону, щоб покарати їх за хуліганські дії???

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго ранку. Ваша матір може подати до суду позов для відшкодування матеріальної та моральної шкоди. Можете звертатись до мене для надання додаткових правових послуг, зокрема написання тексту позовної заяви. Я можу домогтись прийняття позовної заяви судом та відкриття судового провадження.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860