Штрафи землевпорядника

У мене хочуть відібрати ділянку земельну з садом що я ростив 20 років і виростив. Заперечую договір його продажу в суді і суд веде справу. На мене наклали штрафи за установку гаража на ділянку, але ніхто не інформував про зміну господаря і я не міг це знати і можу довести.

Скажіть на основі яких законів я можу оскаржити рішення землевпорядника та виконавчої служби з огляду на що не міг знати про зміну господаря і довести рішення про штрафи необгрунтованим і чи законно те що вони предьявили мені претензії коли справа ще не закрита в суді і ведуть ії і законність нового "господаря "ділянки не вирішена ? (ділянка обіцялася мені у спадщину, але інший претендент таємно продав її не сказавши мені).

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Добрий вечір.

Насамперед, Костянтин, необхідно встановити ряд моментів, зокрема, на яких правах Ви користувались цією ділянкою 20 років, хто станом на сьогодні є власником цієї ділянки, потрібно встановити на якій підставі відкрито виконавче провадження та ряд інших деталей.

Питання потрібно вивчити.

Звертайтесь через особисті повідомлення.

Зв'язатися з юристом
ЮО " Your Protection ", місто Миколаїв
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Позовна заява - від 1500 грн.
Оформлення заяв, скарг, договорів - від 400 грн.
Представництво інтересів в суді - від 1200 грн.
Платні консультації - від 300 грн.

Доброго дня. Ви маєте право оскаржити притягнення до адміністративної відповідальності в суді. Можете звертатись до мене для надання додаткових правових послуг, зокрема щодо захисту Ваших прав на цю ділянку.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860