Привзяте відношення до офіцера

14.01.2021

Доброго вечора! Скажіть будьласка ,як можна перевестися офіцеру з в/ч (якщо командування частини ставиться до нього з привзятим відношенням) .

У офіцера більше 20 років вислуги,призвався поновому у 2020 році,учасник АТО.Перших три місяці служби в частині все було добре.Проблеми почалися ,як офіцер прибув в зону АТО з першого тижня.Командир частини почав ставитися до офіцера з привзятим відношенням та почали писати догани,а потім адмінпорушення.Діло дійшло до суду де суд визнав офіцера не винним (суд відбувався на тій же тереторії).У офіцера проблеми на цьому незакінчилися.Знову адмін порушення та переатестація офіцера на якій його нічого не питали ,а згідно характеристики даної частини прийняли рішення понизити в посаді (рішення набрало законної дії),а офіцер отримав приниження.Нерозумію,як даний офіцер маючи 20 років вислуги став в даній частині таким поганим...чому не було жодних проблем як призивали офіцера,як він проходив співбесіду з командиром який же дав даному офіцеру відношення на призив в цю ж частину та на дану посаду?

У офіцера до даної в/ч в особовій справі все було добре .

Також не було жодних зауважень та скарг на даного офіцера.

А зараз від такого ставлення командира до офіцера рушиться вся вислуга офіцера,також погіршився стан здоров'я (особа попала на лікування в госпіталь) та саме основне те,що від цього страдає його сім'я.

Родина не знає як перевести офіцера в іншу частину?

Знаємо,що з поганою характеристикою та без відношення з іншої військової частини офіцеру неперевестися.

Прохання :підскажіть як вирватися з пекельної частини з пастки командування.

Розумію,що справа дуже складна,надіюсь ,що розумний вихід з даної ситуації вссе ж таки є.

Дякую!Всіх благ вам!

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Звонить нав гарячу линию ЗСУ Вам вашому чоловикови защищать себя надо .

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/

Доброго вечора! Дякую Вам за відповідь та хочу сказати,що на гарячу лінію звонили як офіцер так і його дружина у відповідь почули:ми записали ваше звернення...все тупік далі всі мовчать.Зверталися із письмовим зверненням в Генеральний штаб там теж тишина.

Для себе зробила висновок: кричи,стукай,проси -ніхто недопоможе так,як у ЗСУ відсутня честь та гідність офіцера.Жодної реакції на звернення.Я в шоковому стані.Цікаве те,що в цього офіцера рідні пройшли шлях від солдата до генерала,мали нагороди віддали життя військовій службі(патріотизму),якби вони бачили,що діється з їхнім поколінням то вмерли б знову.

Склалося враження,що командування частини не має більше дієвих завдань,як принижувати офіцерів так вони доводять,що захищають неньку Україну.

Вибачте,якщо образила просто болить душа, що така доля в українського народу-терпіти,терпіти і боротись самотушки за щастя своїх дітей,батьків,рідних.

Гарного Вам вечора! Дякую за консультацію!



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860