Алименты на ребенка

Я - отец двоих детей от двух разных жён, с которыми состою в разводе. Первому ребенку плачу официально алименты, решение суда. Второму ребенку тоже хочу платить официально алименты, но вторая бывшая жена подавать не хочет. Как мне официально с зарплаты платить алименты своим детям в равных частях? Официально трудоустроен. Как мне оформить алименты для второго ребёнка?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

напишите на работе заявление и пусть отчисляют какие проблемы.Все что зафиксировано документально и есть официально не обязательно через суд.Или нотариально заключите договор с бывшей женой

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/

Стаття 187 Сімейний кодекс України. Відрахування аліментів на дитину за ініціативою платника або одержувача аліментів

1. Один із батьків може подати заяву за місцем роботи, місцем виплати пенсії, стипендії про відрахування аліментів на дитину з його заробітної плати, пенсії, стипендії у розмірі та на строк, які визначені у цій заяві.

Така заява може бути ним відкликана.

2. На підставі заяви одного з батьків аліменти відраховуються не пізніше триденного строку від дня, встановленого для виплати заробітної плати, пенсії, стипендії.

3. На підставі заяви одного з батьків аліменти можуть бути відраховані і тоді, коли загальна сума, яка підлягає відрахуванню на підставі заяви та виконавчих документів, перевищує половину заробітної плати, пенсії, стипендії, а також якщо з нього вже стягуються аліменти на іншу дитину.

4. Особа, на користь якої присуджено аліменти на дитину, може самостійно подати заяву з виконавчим листом про відрахування аліментів із заробітної плати, пенсії, стипендії або іншого доходу платника аліментів безпосередньо за місцем виплати платникові аліментів заробітної плати, пенсії, стипендії або іншого доходу.

На підставі заяви такої особи аліменти відраховуються із заробітної плати, пенсії, стипендії або іншого доходу платника аліментів у розмірі, зазначеному у виконавчому листі, та в строки, визначені частиною другою цієї статті, і перераховуються особі, на користь якої присуджені аліменти, за її адресою або на рахунок, зазначений у заяві.

Зв'язатися з юристом
Юношева Любовь Юрьевна, місто Харків
Телефон:+380952114823
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість юридичних послуг завжди визначається індивідуально по кожній справі / ситуації / проблемі для кожного клієнта і залежить від обсягу та складності роботи, яку потрібно виконати, кількості часу, необхідного для її виконання.
Консультація від 500 грн.
Позовна заява від 2000 грн.
Заяви, клопотання, претензії, запити від 1500 грн.
Представництво інтересів в суді від 2000 грн.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860