заміна стягувача

кредитний договір, який первісний стягувач банк продав новому стягувачеві колектору є предметом розгляду кримінальної справи по ч.4 ст190 обвинувачувані заволоділи кредитними коштами. . оригінал кредитної справи знаходиться в кримінальній справі. мої заперечення щодо стягування новому стягувачу можуть мати місце?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Добрий вечір, Светлана.

Тут потрібно більше інформації та конкретики.

Сформулюйте будь-ласка питання більш коректно.

Зв'язатися з юристом
Клеменко Катерина Вікторівна
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультации общего характера - бесплатно.

Доброго дня, Світлана.

Так, Ви маєте право заперечувати та не виконувати вимоги нових кредиторів, поки Вас офіційно не повідомили про переуступку права вимоги та заміну сторони в кредитному зобов"язанні, не надали відповідні докази та належно оформленні документи.

Зв'язатися з юристом
Юношева Любовь Юрьевна, місто Харків
Телефон:+380952114823
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість юридичних послуг завжди визначається індивідуально по кожній справі / ситуації / проблемі для кожного клієнта і залежить від обсягу та складності роботи, яку потрібно виконати, кількості часу, необхідного для її виконання.
Консультація від 500 грн.
Позовна заява від 2000 грн.
Заяви, клопотання, претензії, запити від 1500 грн.
Представництво інтересів в суді від 2000 грн.

Дякую, Любов Юр'ївна.Нажаль у мене заблоковані всі карткові рахунки і +15 грн перерахувати не можу, проте це не проблема, якщо Ви зможете мені допомогти. Як я можу не виконувати, якщо виконавча стягує з моєї пенсії на користь банку? мене ніхто не повідомляв про переуступку, хоча ще в квітні 20р було продано кредитну справу, виконавча служба продовжує стягувати на користь банку. Дзвонив колектор і сказав що я тепер їм маю платити. Ніби документи надсилались, але я не отримувала. Випадково взнала що в суді заява про заміну стягувача. Докази в суді: Договір переуступки, додаток, в якому сума стягування виросла з 1700000 грн до майже 500 000 дол,( майбуть розрахунок, але не підписаний жодною стороною) витяг з електронних торгів і все. В ухвалі не повідомлено що я можу надіслати заперечення.Коли я маю подати заперечення,



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860