Як надіслати претензію до інтернет-магазину?

Доброго дня. У нас виникла певна проблема із придбаним товаром. Після доставки меблів із інтернет-магазину з'ясувалося, що розміри не відповідають заявленим на сайті. Ми зв'язалися із продавцем, повідомили про ситуацію, надали потрібні фотографії і вони, наче, визнали свою помилку і обіцяли усунути недоліки - поміняти деякі частини, щоб вийти на потрібний розмір. Технічно це цілком можливо і нас цей варіант влаштував би. Проте, магазин не поспішає виконувати свою обіцянку і 14-денний термін для повернення товару скоро спливає. В мене була думка направити їм офіційну претензію, щоб вони не могли нам потім відмовити. Проте я не знаю, як саме це зробити, щоб претензія дійсно вважалася офіційною. Я знайшов форму претензії, але як саме її направити? Магазин знаходиться в іншому місті, ба більше, на сайті немає ні його фізичної адреси, ні навіть електронної пошти. Усе спілкування проходить лише по телефону та вайберу. Як би Ви порадили діяти в такій ситуації?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня.

Зробіть скрін замовлення де вказані розміри їх підтвердження щодо замовлення. Відправляйте претензію в вайбер робіть скрін. Переговоріть з менеджером та запишіть розмову , в розмові вкажіть дату першого звернення про невідповідність товару застережіть продавця що його дії виглядає як шахрайство також вкажіть , що ви будете звертатися до кіберполіції https://ticket.cyberpolice.gov.ua/ Для довідок за електронними зверненнями, відправленими через форму зворотнього зв'язку: 0800 50 51 70

Зв'язатися з юристом
Мартинюк Ярослав Олександрович, місто Вінниця
Телефон:+380972458235
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.
Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн. (в залежності від складності питання).

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
поповнити телефонний рахнок +380972458235



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860