Регистрация ребёнка

Здравствуйте. Посоветуйте как быть. 17 июля меня развели с мужем, а 21 я родила (уже от др мужчины, поскольку от мужа ушла год назад и развод долго тянул я), теперь у меня возникли проблемы с оформлением ребёнка, в загсе говорят что бывший муж должен написать отказ от ребёнка а отец подтвердить, но с отцом ребёнка я не проживаю и не расписана, в этом случае они мне хотят записать ребёнка на бывшего мужа и что б он через суд доказывал что он не отец(

Ваш коментар *

Відповіді юристів

К сожалению это так Позвоните нам подумаем как решить вопрос.

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/

Добрий вечір. Відповідно до частини 2 статті 122 Сімейного кодексу України, дитина, яка народжена до спливу десяти місяців після припинення шлюбу або визнання його недійсним, походить від подружжя. В Україні діє законодавчо визначена презумпція батьківства. Для того, щоб Ваша дитина юридично вважалась дитиною її біологічного батька, потрібно, щоб Ви, Ваш бувший чоловік та біологічний батько дитини подали до органу РАЦС заяви для визначення батьківства. Подружжя, а також жінка та чоловік, шлюб між якими припинено, у разі народження дитини до спливу десяти місяців після припинення їх шлюбу, мають право подати до органу державної реєстрації актів цивільного стану спільну заяву про невизнання чоловіка (колишнього чоловіка) батьком дитини. Така вимога може бути задоволена лише у разі подання іншою особою та матір'ю дитини заяви про визнання батьківства. Якщо немає спільної згоди Вашого бувшого чоловіка, Вас та біологічного батька дитини, то хтось з вас трьох може подати до суду відповідний позов.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860