адміністративне порушення

обака на деякий час/породи такса/ був привязаний до балкону під будинком/ До нього підійшла дівчинка і без дозволу хотіла його погладити, собака при цьому царапнув ій ногу,Чи м є в даному факті правопорушення

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго вечора. Домашні тварини під час перебування на вулиці мають бути на повідку, а собаки бійцівських порід-також в наморднику. Дії власника цієї собаки можна кваліфікувати за статтею 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Порушення правил тримання собак і котів". Покарання за цією статтею-штрафи розміром від одного до кількох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. За КУпАП, ті самі дії, що спричинили заподіяння шкоди здоров'ю людей або їх майну, тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварин і на посадових осіб - від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]