Пошкодження готельного майна

29.07.2020

Всім привіт. В мене склалась наступна синуація.

Я з чоловіком відпочиваємо в готелі в Одесі, і посеред відпочинку нам вручають рахунок на відшкодування простині і наволочки так як вони спорчені.

З слів людини на рецепції, прибиральниця після прибирання номеру не змогла відіпрати плями (чи то жирні чи то полиняла нічнушка з їх слів). Ми попросили показати нам цю постіль щоб зрозуміти чи могли ми таке зробити, і чесно навіть не уявляємо що то за плями. На чеку 1350грн, ми чек не підписали і сказали що розберемось при виселені.

Подумали собі і попросили щоб застелили ту саму постіль так як не знаємо з чого ці плями і є всі шанси що вони знову з‘являться а платити таку суму знов ми не хочемо. Тоді через кілька хвилин в номер подзвонили і сказали що поперуть, попрасують постіль, якщо вона відпереться то відшкодувань не потрібно якщо ж ні то рахунок залишиться. Ми були в шоці від того що нам виставили рахунок за непопрану постіль. Прийшовши в номер побачили що простирадло з плямою застелене і наволочка окремо лежить на постелі, плями набагато менші їх майже не видно.

Підкажіть що нам робити? Чи має право готель вимагати компенсацію за постіль щей не попрану з самого початку?а тепер ніби з плямами які я не уявляю звідки взялись...Перший раз з таким стикнулась.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Ситуация и впрямь захватывающая. Не оплачивайте данный чек, оплатите только стоимость проживания в отеле. Отель должен доказать суду что ущерб причинен им именно вами, что будет довольно сложно им доказать. И еще, напишите им жалобу в книгу отзывов по указанному вопросу и укажите свой адрес для получения от них ответа, а может быть и извинений.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]