Як замінити (або відшкодувати вартість) зіпсутого товару?

Купив в електричну бритву в інтернет магазині. Прийшла покупка на Нову пошту. Отримав без зауважень. Прийшов додому- вмикаю - не працює. Перевірив запобіжник- гідний. Далі не ризикував Виключив та вирішив проконсультуватися з Вами. Що робити далі? Щиро дякую! З повагою Олександр.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго часу доби. Все залежить від того, на що ви розраховуєте. На повернення коштів, або на заміну товару, або ж на відновлення роботоздатності виробу через звернення до сервісного центру на підставі гарантійного талону.

Якщо ви бажаєте отримати назад кошти за придбаний товар, вам потрібно знати про де-які нюанси.

Покупка через інтернет – це договір, укладений на відстані, тобто договір, укладений продавцем (виконавцем) зі споживачем за допомоги засобу дистанційного зв’язку.

У разі отримання речі неналежної якості, покупець має право вимагати її обміну або повернення за неї коштів - стаття 8 Закону України "Про захист прав споживачів".

Продавець зобов'язаний повернути кошти протягом 30 днів, при цьому ви маєте право не повертати товар, допоки не отримаєте свої кошти. Взагалі, такий порядок повинен бути викладений у публічному договорі-оферті, який повинен бути на сайті.

Зв'язатися з юристом
Юридична фірма "Січ", місто Київ
Телефон:0990550842
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: За домовленістю.
Щиро подякувати : карта Приват 5168 7422 3680 5408 Коркунов Денис Володимирович



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860