Шумлять вночі сусіди чує дитина

20.05.2020

Якщо сім’я де є неповнолітня дитина чує сусідів, що займаються сексом , як вирішити в правовому полі, бо на контакт сусіди не йдуть

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Іванна.

Тільки придбати окремий власний будинок.

Зв'язатися з юристом
Nikjlay Kasyanov, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
Skype:yurist4201
ICQ:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Дого
вірна. Минімальна вартість 200 грн. Монобанк картка № 4441114441485610 Рекомендую всем открыть Счёт
В этом банке, выгодно, и просто. Вот по этой ссылке https://monobank.ua/r/f955dT

Поставить на проблемную стену шумопоглощающий слой.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ

Доброго вечора. Якщо ті сусіди нічого іншого суперечливого не робили, то вони, напевне, спричиняли невеликий шум. Такий шум не можна вважати гучним. Тоді вони, напевне, не перевищували гранично допустимі норми шуму.

Якщо ж від сусідів було чути досить гучну музику, шум гостей та інші звуки забав, то можете поскаржитись в поліцію на такі їх дії, попередньо зафіксувавши таку поведінку в аудіозаписі. Якщо сусіди вночі відносно голосно шуміли чи вчиняли інші правопорушення-дрібне хуліганство, деякі статеві злочини тощо, то можете зробити аудіозапис, на якому чути неправомірну поведінку, та звернутись до поліції із заявою. Стосовно цього питання діє стаття 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях".

Кримінальне провадження у справах по злочинах, передбачених частиною першою статті 152 (зґвалтування без обтяжуючих обставин), частиною першою статті 153 (сексуальне насильство), статтею 154 (примушування до вступу в статевий зв’язок) здійснюється у формі приватного обвинувачення. В таких випадках для порушення кримінальної справи потрібне подання заяви саме потерпілим, а не іншою особою.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]