Перенесення межі ділянки, самоуправство

Сусідка зробила отвір у заборі. який стоїть 30 років, зайшла на територію Садової ділянки, відступила метр, натянула нитку, і стверджує, що це їїї земля.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Руслан.

Вчинить до неї відповідний цивільний позов.

Зв'язатися з юристом
Nikjlay Kasyanov, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
Skype:yurist4201
ICQ:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Дого
вірна. Минімальна вартість 200 грн. Монобанк картка № 4441114441485610 Рекомендую всем открыть Счёт
В этом банке, выгодно, и просто. Вот по этой ссылке https://monobank.ua/r/f955dT

То что стоит забор 30 лет это не о чем не говорит Какие документы у вас есть на участок если нет кадастрового то ничего вы не сделаете.Надо быстро оформлять участок Если есть то заказывайте вынос в натуре получайте акт и гоните всех со своего участка в плоть до вызова полиции.звоните более подробно проконсультирую

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/

Доброго вечора. Вам слід вияснити, чи не спробувала вона переоформити на себе цю частину Вашої ділянки. Для цього потрібно подивитись дані про ці дві ділянки в реєстрах: Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, Державному земельному кадастрі тощо. Ви можете подати до суду позов про витребування свого майна з чужого незаконного володіння (віндикаційний позов), якщо вона заволоділа тою ділянкою або позов про усунення перешкод в користуванні своєю власністю (негаторний позов), якщо вона фактично не поставила нову огорожу. Якщо там замість нової огорожі постійно натягнутий шнур та вона регулярно навідується туди і не пускає туди Вас, то потрібно подати позов про витребування свого майна з чужого неправомірного володіння.

Якщо вона з кимось чи сама пробує вчиняти фізичні правопорушення проти Вас і потрібна робота силового правоохоронного органу-викликайте поліцію. За ст. 197-1 Кримінального кодексу України, самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному володільцю або власнику,-карається штрафом від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців. Відповідно до цієї статті шкода, передбачена частиною першою цієї статті, визнається значною, якщо вона у сто і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян. Згідно із статтею 53-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, самовільне зайняття земельної ділянки-тягне за собою накладення штрафу на громадян від десяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]