Повернення вартості авіаквитка

14.03.2020

Добрий вечір!

Скажіть, як діяти, така ситуація:

Відмінили рейс до Італії через коронавірус. Я зверталася до перевізника раніше, ніж була офіційна відміна, з метою повернути кошти. Мені запропонували повернути тільки аеропортові збори, через те, що стандартний квиток не передбачає повернення повної вартості. Добре, я погодилася.

Через 5 днів перевізник офіціно відмінив рейс. Я звернулася знов, адже маю право повернути повну суму квитка. Мені відмовили (через те, що я вже раніше повернула аеропортові збори).

Як діяти, допоможіть будь ласка?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Ви вирішили відмовитись від перельоту ДО відміни рейсів, тобто з власної ініціативи. Процес повернення коштів за квиток регулюється кожною авіакомпанією окремо, для цього потрібно вивчати документи на їх сайті, тому наразі важко сказати, чи дійсно Ви мали право лише на аеропортовий збір. Але Ви погодились на таку пропозицію, вам повернули якусь частину коштів, таким чином Ви втратили право на переліт по цьому квитку. Тому коли через 5 днів було вімінено рейс, право на компенсацію мають лише пасажири з дійсними квитками. Ви до цієї категорії вже не відноситесь.

Зв'язатися з юристом
Дмитро Дончак , місто Київ
Телефон:+380505459070
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: консультація від 150 грн.

Вітаємо всіх і ласкаво просимо до компанії Avants Loan INC. Ми - команда фінансової підтримки, яка займається міжнародними фінансами за будь-яку суму банківських інструментів. Наші послуги швидкі та надійні. позики затверджуються протягом 24-48 годин після успішного застосування. Ми пропонуємо позики від мінімального діапазону від 2000 до максимуму 50 мільйонів доларів США з доступною 3% відсотковою ставкою на тривалість кредиту від 1 до 30 років для погашення позики. Мета Avant Group - надати Вам чудові професійні фінансові послуги. Подати заявку на кредит - це стрес безкоштовно, для отримання додаткової інформації про наш процес кредитування avants.loan (a) gmailcom or av_ant (a) outlookcom

Завдяки особистому та діловому кредиту Avant ви можете розраховувати на спадщину сервісу та надійності, що допомагає вам мріяти в цьому. Подайте заявку та прийміть рішення швидко, не турбуючись про свою кредитну оцінку чи фінансову кризу, у якій ви опинилися. Зверніться до нас сьогодні, щоб отримати кредит. Дякую

Надішліть нам електронну пошту за адресою: av_ant (a) outlook.com

Надішліть нам електронну пошту на avants.loan (a) gmail.com

Дзвінок / Whatsapp +1 (409) 2062954

Ми будемо раді допомогти вам



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]