подарунковий сертифікат Ватсонс

Доброго дня у мене наявні подарункові сертифікати у ТМ Ватсонс ніяких відміток про термін дії або строк дії не містить консультанти в магазинах відмовляються їх приймати вказуючи що вони протермінованні також відмовляються здійснювати заміну на нові , сертифікати на гроші не обмінюються як отоваритися або замінити сертифікати. Дякую

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Правила продажу та використання подарункових сертифікатів
в мережі магазинів та аптек Watsons

1. Умови користування подарунковими сертифікатами


1.1. Подарунковий сертифікат можливо придбати в Мережі Watsons.


1.2. Купуючи Сертифікат та/або оформлюючи покупку за його допомогою, Утримувач сертифікату підтверджує, що ознайомлений з цими Правилами та погоджується з їх умовами.


1.3. За допомогою Cертифікату Утримувач Cертифікату може отримати у Мережі Watsons будь-які товари на суму, зазначену на Сертифікаті (номінал Сертифікату).


1.4. Сертифікат не є платіжним засобом або платіжним документом та не підлягає обміну на Сертифікати інших номіналів. Грошовий еквівалент Сертифікатів не виплачується. Сертифікат не підлягає поверненню.


1.5. Сертифікат можна використовувати одноразово, оскільки після оформлення покупки за допомогою Сертифікату, Сертифікат підлягає вилученню працівником Мережі Watsons.


1.6. Якщо сума покупки вища за номінал Сертифікату, Утримувач Cертифікату має сплатити різницю між сумою покупки і номіналом Сертифікату.


1.7. Якщо сума покупки є меншою за номінал Сертифікату, різниця між сумою покупки і номіналом Сертифікату покупцеві не повертається.


1.8. Знижки не розповсюджуються на вартість придбання Сертифікату.


1.9. При оформленні покупки товару у Мережі Watsons за допомогою Сертифікату, усі знижки та спеціальні пропозиції на товари зберігаються.

1.10. Нарахування та списання балів під час продажу Сертифікатів для учасників програми лояльності «Watsons Club» регулюється умовами Правил програми лояльності «Watsons Club».


1.11. Сертифікат діє протягом 365 днів з моменту активації (процесу, що відбувається під час продажу Сертифікату у Мережі Watsons та надає Сертифікату здатності бути використаним для обміну на товари). У разі виникнення спірних питань щодо моменту активації Сертифікату перевага надається даним ТОВ «ДЦ УКРАЇНА» та/або ТОВ «БМТС». Після закінчення зазначеного строку Сертифікат не приймається до обміну на товари.

1.12. У разі пред’явлення Утримувачем Сертифікату Подарункового сертифікату, придбаного у ТОВ «ДЦ УКРАЇНА» (мережа магазинів та сайт watsons.ua) до ТОВ «БМТС» (мережа аптек), договірні відносини з продажу товарів за Подарунковим сертифікатом між ТОВ «ДЦ УКРАЇНА» та Утримувачем сертифікату припиняються. При цьому, договірні відносини з продажу товарів за Подарунковим сертифікатом виникають між Утримувачем сертифікату та ТОВ «БМТС», у зв’язку з чим у ТОВ «ДЦ УКРАЇНА» виникає обов’язок з повернення авансу Утримувачу сертифікату, отриманого при реалізації такого сертифікату, шляхом його перерахування до ТОВ «БМТС» у якості оплати за товар, проданий за Подарунковим сертифікатом Утримувачу сертифікату ТОВ «БМТС».

1.12.1. У разі пред’явлення Утримувачем сертифікату Подарункового сертифікату, придбаного у ТОВ «БМТС» (мережа аптек) до ТОВ «ДЦ УКРАЇНА» (мережа магазинів та сайт watsons.ua), договірні відносини з продажу товарів за Подарунковим сертифікатом між ТОВ «БМТС» та Утримувачем сертифікату припиняються. При цьому, договірні відносини з продажу товарів за Подарунковим сертифікатом виникають між Утримувачем сертифікату та ТОВ «ДЦ УКРАЇНА», у зв’язку з чим у ТОВ «БМТС» виникає обов’язок з повернення авансу Утримувачу сертифікату, отриманого при реалізації такого сертифікату, шляхом його перерахування ТОВ «ДЦ УКРАЇНА» у якості оплати за товар, проданий за Подарунковим сертифікатом Утримувачу сертифікату ТОВ «ДЦ УКРАЇНА».

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860