Право на заміну непридатного товару

04.02.2020

Я придбав у магазині "МАКСИМА"у м Овруч тюнер т2 ЕРГО-302,через 3 дні вийшов із ладу пульт дистанційного управління тюнером.Чи маю я право на заміну тюнера або повернення його вартості на протязі 14 днів з дня продажу товару?В магазині мені пояснили,що на даний вид товару гарантійний термін відсутній,а на пульт він взагалі не надається.так як це комплектуючі вироби,Як мені відстоятим свої права як споживача?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня, Микола.

Напевно Ви придбали неякысний товар. Ви маєте право звернутись з письмовою претензією до продавця та вимагати повернення коштів за неякісний товар на підставі ст.8 ЗУ "Про захист прав споживачів".

Також маєте право звернутись зі скаргою до контролюючого органу Держпродспоживслужби для захисту порушених прав споживача.

Доведеться отримати висновок в сервісному центрі після діагностики приладу (товару), оскільки необхідно встановити причини його неісправності.

Зв'язатися з юристом
Юношева Любовь Юрьевна, місто Харків
Телефон:+380952114823
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість юридичних послуг завжди визначається індивідуально по кожній справі / ситуації / проблемі для кожного клієнта і залежить від обсягу та складності роботи, яку потрібно виконати, кількості часу, необхідного для її виконання.
Консультація від 500 грн.
Позовна заява від 2000 грн.
Заяви, клопотання, претензії, запити від 1500 грн.
Представництво інтересів в суді від 2000 грн.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]