Грошова допомога інваліду армії

10.01.2020

Відсутня довідка про обставини отримання травми, звертались з проханням надати цю довідку у Київський та Львівський архіви, сплчатку перекидали з одного архіву в інший, потім сказали, що такої довідки в них немає взагалі. Що роботи і до кого звертатись за допомогою?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Затруднительно ответить на этот вопрос однозначно, так как непонятна сама суть данной справки. Если военнослужащий получил травму (инвалидность) в период прохождения службы, то ему оформляется справка МСЭК в которой указано что травма, заболевание , да, получено пр исполнении служебных обязанностей либо в период прохождения службы. Немного поподробней Яна об обстоятельствах необходимости данной справки и получите квалифицированный ответ.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ

Для отримання грошової допомоги нам потрібно зібрати документи, серед яких є Довідка про причини і обставини отримання травми.(Всі інші документи у нас є.) Спочатку ми звернулися в Московський архів, там відповіли, що всі документи у Львівському архіві, ми звернулися туди, у Львові написали документи у Київському архіві, з Києва написали документи у Львові, я знову телефону у Львів і там знову кажуть, що вони у Києві, а пізніше сказали, що документів потрібної воєнної частини в ні у них ні в Києві немає. І де вони ніхто не знає

Доброго дня, пані Яно!

На Ваше питання можливо надати лише загальну відповідь, оскільки для надання рекомендацій щодо подальшого порядку Ваших дій замало відомостей. Але сподіваюсь, що надана мною інформація буде Вам в нагоді.

Порядок оформлення довідки у військовій частині :

  • Командир в/ч видає наказ про проведення розслідування та складання акта розслідування;
  • Уповноважений офіцер збирає пояснення постраждалих та свідків, описує події та складає акт розслідування
  • На підставі акта розслідування начальник медичної роти видає довідку про обставини травми
  • Командир військової частини підписує довідку про обставини травми, та направляє її до закладу охорони здоров’я в якому перебуває поранений.
  • Якщо дана довідка не видавалась – потрібно скласти рапорт на командира частини з проханням провести розслідування та видати довідку про обставини травми.

Мій телефон: 097 689 53 66

Зв'язатися з юристом
Віра
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]