Стаття 176 КУпАП

Якщо особа несе пляшку самогону в кишені, яку вона попередньо взяла зі своєї оселі та на вулиці була зупинена працівниками поліції через неохайний зовнішній вигляд, то чи є це фактом зберігання самогону на на момент зупинки особи саме в кишені на вулиці?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Так є, в Україні заборонено самостійне виготовлення алкоголю без ліцензії, а сам факт того що він в нього був це вже залежить від ситуації та правоохоронців.

Ні, це не буде зберіганням! В суді не говоріть що то ваш самого, скажіть що купили горілку в магазині і розбавили водою бо хотіли щоб більше було, адже йшли до друга! Якщо нема експертизи і якщо пояснень не давали в протоколі то можете сказати що то вода була!

Зв'язатися з юристом
Муравський Максим Алікович, місто Вінниця
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 50 грн

Добрий вечір. Статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення. Поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, кваліфікується за статтею 178 КУпАП.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]