Незаконно виписали штраф

Доброго часу. Майже під підїздом квартири зупинила поліція, причину зупинки назвали "угон авто", на прохання показати орієнтування чи повідомити усно - відмовились, сказали показати права. Права разом з грошима у портмоне залишила дома, так як відвозила дитину з речами додому, а авто ставила в гараж за 100 метрів від дому. Так як зупинили майже біля підізду через 2 хв.принесла усі документи, правда "підвезли" поліціянти:) В результаті був виписаний штраф у розмірі 425 грн. (статті не знаю) за те що не було прав з собою. Нічого не підписувала, так як казала, що без причини зупинили. І ось через два місяця мені приходить постанова вже з виконавчої служби із подвійним штрафом.

Питання заключається в тому, що про вирішення постанови рекомендаційним листом ніхто не повідомив, відповідно я не можу подати оскарження (протягом 10днів) і не можу оскаржити законність зупинки, а також і те що вони на місці виписали мені адміністративне порушення.

Підскажіть будь ласка, можливо оскаржити на даному етапі постанову? Не просто оскаржити а досягти позитивного результату?

Наперед дякую.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Для начала подойдите в исполнительную службу для ознакомления с материалами исполнительного производства. Не забудьте снять копии с имеющих значение документов. Обжаловать данное постановление с учетом изложенного вами возможно через суд. Решение суда в большей части будет в прямой зависимости от изложения вами фактов и доказательств.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ

Надо было сразу оспаривать выписанный штраф ,.на сегодня вы ничего не сделаете .В течении 15 дней вы должны были заплатить или оспорить.Вам прейдется заплатить.

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/

Дякую за відповідь. Справа в тому, що лист не приходив, прийшов через 2 місяця вже з виконавчої служби про подвійний штраф. Зрозуміла річ, що дешевше заплатити 425 грн. а не 850 грн.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]