Чи можливо притягнути до кримінальної відповідальності, якщо експертиза смє була 6.09.18 та 21.01.2019?

05.12.2019

Добрий вечір! Якщо мій колишній чоловік не був притягнутий до адміністративної відповідальності , тому що уникав суд. Суд закрив провадження за строком давності й колишній чоловік не поніс покарання. Через півроку чоловік знову вчинив фізичне насилля по відношенню до мене. В суді першої інстанції я змогла довести его злочин ( в мене був аудіозапис) , але в апеляційному суді суддя не прослухала цей запис й не подивилась відео з нагрудних камер патрульної поліції. Суд було зазначено на лютий місяц 2019. Перші побиття були у вересні місяці 2018. Можу я тепер притягнути его до кримінальної відповідальності?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Домашнє насильство, тобто умисне систематичне вчинення фізичного, психологічного або економічного насильства щодо подружжя чи колишнього подружжя або іншої особи, з якою винний перебуває (перебував) у сімейних або близьких відносинах, що призводить до фізичних або психологічних страждань, розладів здоров’я, втрати працездатності, емоційної залежності або погіршення якості життя потерпілої особи.

Для притягнення до кримінільної відповідальності необхідно довести - систематичність скоєння правопорушення.

Незалежно від того чі притягнули до відповідальності чі ні. В постанові повинні встановити винен чі ні, а притягнення до відповідальності то вже інше.

Зв'язатися з юристом
Соловйов Олександр Олександрович, місто Київ
Телефон:0509439375 0973363703
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]