Оплата праці педагогам - сумісникам та право на виплату оздоровчих і відпустки на роботі по сумісництву та оплату в канікулярний час.

18.08.2019

Чи оплачується вчителю-суміснику канікулярний період та чи надається щорічна відпустка на роботі за сумісництвом? Як здійснюється оплата праці вихователя - сумісника, та учителя-сумісника: погодинно чи за тарифікацією?

Працюю сумісником декілька років на посаді вихователя у закладі дошкільної освіти. Оплата праці здійснюється погодинно. Оздоровчі та преміальні не виплачуються. Чи правомірно це? Також колега працює вчителем - сумісником . Оплата праці здійснюється погодинно і канікулярний період не оплачується. Також не надається щорічна відпустка на роботі за сумісництвом і не виплачуються оздоровчі. Чи правомірно це?

Дякую за відповідь.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Не правомерно, очередной отпуск обязаны предоставлять, премию тоже. Что касается материальной помощи на оздоровление для совместителей - этот вопрос должен быть прописан в Коллективном договоре. В принципе совместитель - такой же полноправный работник организации с особенностями режима работы. Оплата труда может быть как по часовая так и тарифицированная, условия труда ( вид оплаты труда - часовая или тариф. ) отражается в приказе о приеме на работу и не может быть изменена в одностороннем порядку без согласия работника.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]