Просимо порадить

Шановні юристи, просимо роз’яснити як правильно вчинити в такій ситуації:

Житловий-будівельний кооператив звертається до Господарського суду м. Києва з позовною заявою до ТОВ про стягнення заборгованості за договором поставки та установку металопластикових конструкцій. До позовної заяви додається довідка про підтвердження позивача про те, що ним не подано іншого позову (позовів) до цього ж відповідача (відповідачів) з тим самим предметом та з тих самих підстав

Ми дійсно не подавали позову до судів або інших органів про стягнення заборгованості за договором поставки та установки металопластикових конструкцій. Але ми подавали Заяву (повідомлення) про підозру можливості вчинення кримінального правопорушення за ч.1 ст.190 КК України (шахрайство). Є також Ухвала слідчого судді Подільського районного суду м. Києва про зобов’язання внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення за ч.1 ст.190 КК України, ч.1 ст.192 КК України.

Питання: 1. Чи не протирічать п. 10 ст.162 ГПК України, наші звернення до поліції і суду, але зовсім по іншій статті. 2. Враховуючи вище викладені обставини, чи має право підписувати Голова правління ЖБК таку Довідку?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

По порядку:

пункт 1 - не противоречат, так как речь идет именно об ИСКЕ а не о каких либо других процессуальных документах.

пункт 2 - имеет право подписывать такую справку. А еще лучше, включить в текст искового заявления данное предложение о том, что не подавалось до ответчика иного иска с тем же предметом и с тех же оснований. Исковое подписывает председатель ЖСК.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]