Податкові накладні

19.06.2019

Комунальне некомерційне підприємство "Борівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Борівської районної ради Харківської області отримує цілоьву фінансову допомогу з районного бюджету кошти якої використовуються на відшкодування енергоносіїв орендодавцям, відшкодування за медикаменти пільговим категоріям населення, придбання медикаментів та паливно мастильних матеріалів (останні 2 постачальника платники ПДВ), Чи потрібно складати на ці кошти податкову накладну.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Давайте по порядку.

ч. 1 ст. 201.7 ПКУ "Податкова накладна складається на кожне повне або часткове постачання товарів/послуг, а також на суму коштів, що надійшли на поточний рахунок як попередня оплата (аванс)".

Дивимося перелік операцій, які звільнені від оподаткування ч.1 ст. 197.1 ПКУ "Звільняються від оподаткування операції з: постачання державних платних послуг фізичним або юридичним особам органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, а також іншими особами, уповноваженими такими органами або законодавством надавати зазначені послуги, обов'язковість отримання (надання) яких установлюється законодавством, включаючи плату за реєстрацію, видачу ліцензії, сертифікатів у вигляді зборів, державного мита тощо".

Але я сумніваюсь, що це відноситься до нашої ситуації. Ліпше, зробіть усний або письмовий запит про доступ до публічної інформації до ДФС.

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860