Соціальна відпустка

12.06.2019

Доброго дня, підкажіть будь-ласка маю 2 дітей , один з яких дитина-інвалід 15 років, інша дитина 7 років, чи маю я право на соціальну відпустку в наступному році?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня.

Зважаючи на групу інвалідності.

Аналізуємо ч. 1 ст. 19 ЗУ "Про відпустки" "Жінці, яка працює і має двох або більше дітей віком до 15 років, або дитину з інвалідністю, або яка усиновила дитину, матері особи з інвалідністю з дитинства підгрупи А I групи, одинокій матері, батьку дитини або особи з інвалідністю з дитинства підгрупи А I групи, який виховує їх без матері (у тому числі у разі тривалого перебування матері в лікувальному закладі), а також особі, яка взяла під опіку дитину або особу з інвалідністю з дитинства підгрупи А I групи, чи одному із прийомних батьків надається щорічно додаткова оплачувана відпустка тривалістю 10 календарних днів без урахування святкових і неробочих днів (стаття 73 Кодексу законів про працю України)."

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.

В любом случае в текущем году имеете полное право на дополнительный отпуск продолжительностью 17 календарных дней. А в следующих годах 10 к. дней ( до достижения ребенком-инвалидом возраста 18 лет ( включая и тот календарный год в котором ему исполнится 18 лет ).

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860