Трудові відносини

06.06.2019

Добрий день! Працюю у школі, маємо наступну ситуацію:в даний час відбувається капітальна реконструкція спортивного майданчика, який відноситься до нашої школи і знаходиться на її території. Навколо школи є металеві огородження(паркан) з 3 "офіційними "входами на територію школи і 1" не дуже офіційним" проходом, який постійно прокладають для себе жителі мікрорайону, збиваючи замки, виламуючи секції паркану, бо їм так зручно переходити на іншу вулицю. Майданчик, який перебуває на реконструкції, огороджено, а "не дуже офіційний прохід"закрито, щоб уникнути ситуацій з травматизмом. Жителі мікрорайону вимагають відкрити цей прохід. Який можливий вихід із цієї ситуації для директора школи? Як можна вирішити дане питання, не відкриваючи прохід у зв'язку з тим, що йдуть будівельні роботи на території школи? Чи може начальник управління зобов'язати директора відкрити прохід? Яка нормативна база для вирішення цього питання? Дякую

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня.

З приводу траматизму - повісьте інформаційні таблички про проведення ремонту/реконструкції.

Якщо потрібно, я спробую більш глибше дослідити це питання, але попередньо, школа – це не режимний об’єкт. Тому відмова в пропуску або проході територією – це порушення закону.

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860